Prijs

Prijzen voor laten plaatsen van kalei

De prijs van gevelafwerking met kalei is afhankelijk van een aantal factoren. Om te beginnen de situatie ter plaatse: hoe groter het project hoe goedkoper de prijs per vierkante meter. Zijn er veel schuine zijden of moeilijke hoeken? Dan zal de prijs iets hoger worden. Neem gerust contact met ons op om uw project te bespreken. Zo krijgt u meteen een goed idee van de kostprijs voor kalei.

Geïnteresseerd hoe we uw bouwproject of woning afwerken met kalei ? Contacteer Care2Cover voor een vrijblijvende offerte. We komen ter plaatse kijken en opmeten en geven u een duidelijke offerte.

Thermisch gevelisolatiesysteem met steenlook

Kalei heeft de eigenschap om vocht te absorberen en weer af te geven. Dit betekent dat kalei een ademende werking heeft, waardoor vocht uit de gevel kan verdampen. Dit voorkomt vochtproblemen, zoals schimmelvorming en vorstschade. Wanneer u ervoor kiest om uw gevel te voorzien van een kaleilaag, heeft u inderdaad ook de mogelijkheid om gelijktijdig uw buitengevel te isoleren. Dit kan verschillende voordelen bieden, zoals een verbeterde energie-effici├źntie van uw woning, lagere energiekosten en een verhoogd comfortniveau binnenshuis. Het isoleren van de gevel kan worden gedaan met isolatiematerialen zoals EPS. Zo krijgt u binnen een aangenamere temperatuur, daalt de energiefactuur en verbetert de EPC-score van uw woning.